11 juni

 Kanske läge att skaka liv i den här avsomnade dagboken? När den fungerar så tycker jag mycket om den, men sedan blir den ett dåligt samvete i perioder. äsch, man får lov att kasta sig ut och se var det leder. Jag startar med en sådan där klassisk frågeutmaning som jag fick av Malin i maj. bättre sent än aldrig då :). 

1. Vad hette din första kärlek? Rickard. I andra klass. Vi dansade tryckare till X-Models i bygdegårdens källare. Jag minns det faktiskt som i går.

2. Baren eller dansgolvet? När det begav sig var det definitivt dansgolvet. Jag har aldrig varit en barhängare av rang. Men jag undrar om jag inte skulle ha potential att bli det nu.

3. Vad drömmer du om? Alltså sedan livskris och smärtproblematik, så är allt så enkelt. Jag drömmer om att vi får må bra i familjen tillsammans. Och jag är ganska glad att jag ändå "bara" var trettionio när jag kom på det.

4. Vad är du rädd för? Jag har blivit rädd för att det skall hända någon något. Det har kommit smygande de sista åren. Insikten om att tiden går och att inget är för evigt. Till slut kom de där käcka väggorden i kapp även mig :).

5. Vad finns alltid i din handväska? Det gamla vanliga som plånbok och nycklar och liten väska i med allt möjligt "bra ha".

6. Favoritfärg? Ack, så svårt. Varierar med säsong och känsla. Kan nog inte välja där.

7. Din bästa vän? Marie.

8. Något du är stolt över? Att jag efter så himla många år lyckats kasta av mig mitt "duktiga-flicka" ok. Att jag har så himla mycket lättare att säga nej nu. Att jag har blivit äldre och klokare och fått mer självdistans. Och så mina barn såklart.

9. Ditt favoritplagg? Klänning.

10. Hur många par skor har du egentligen som är för små? Oj, säkerligen en del. Jag är dock ingen skomänniska med massor på lager, men det finns säkerligen några obekväma klämmande någonstans.

11. Vad ger du dig själv för titel? Visuell kreatör med hopp om mer – typ :).

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *