Poff

 

 

 

Precis så ja. Calm down. Och Reset and start over. Den här jädra häcken tar kål på mig. Efter lite nya besked skall vi klippa rejält, få bort allt brunt på något sätt och behandla för att försöka undvika att plantorna skadas permanent. Fy sjutton vad trist hela historien känns. Vår fina ligusterhäck. Sniff. Nu behöver jag en rejäl trädgårdsframgång det säger jag bara :(. 

Ny kollektion på gång från drottningen av grafiska tryck. Jag har ju varit Sennerholtnörd sedan första släppet och konstaterar att jag fortfarande känner wow inför det lite nya enkla uttrycket. Heja! Och genom Karin LG som har stenhård Hemnetkoll fick jag länk till Sennerholts radhus till salu förra veckan. Stilren fest om man känner för det. Styling: Lotta Agaton. Fotograf: Henrik Bonnevier genom Lotta Agatons blogg där det finns fler fina bilder att titta på.

PS: Väskan kom i dag. Jättefin. Och dagens H&M-nyhet såklart. Spännande.

signature

3 comments

  1. Hej,Lider med dig och häcken, vilket skit ni går igenom. Vi fick ju börja om med vår avenbokshäck och istället planera tuhja så jag vet hur det är.Hoppas det löser sig till det bästa.HälsningarNina

  2. Usch usch beträffande häcken. Trist.Och gällande T.S. så var det ju som sagt förra veckans news 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *