12 comments

  1. Blir alldeles tårögd. Så vackert skrivet. Själv sörjer jag ikväll över att jag missar stora dotterns allra första skolavslutning imorgon pga att min arbetsgivare är så oflexibel.. Får nöja mig med att fira henne imorgonkväll.

  2. Själva sinnebilden av sommarlovet med stort S.Lovely kids!Vet inte om du såg citatet som mannen skänkte mig häromdagen? I alla fall, din söta flickas söta försommarnäsa påminner mig om det;"Ett ansikte utan fräknar är som en natthimmel utan stjärnor" Så är det ju.:)/helena

  3. Åh så fina barn du har! Jag längtar till den blomstertid nu kommer, tårögda föräldrar (jag kommer fulböla) glada barn, flätlockar och uppklädda fröknar. Jag kommer verkligen ihåg sommarlovskänslan. Din bild väcker så mycket minnen till liv!

  4. Naaaw. Så vackra barn.Äntligen sommarlov! Gött.Svarade dig angående Knut i kommentarsfältet.Var visst lite otydlig där :).Kram//Jennifer

  5. Visst finns det stunder då man kommer på sig själv med att sitta och titta på sina barn och känna en sådan enorm kärlek. Den där blicken fattade jag aldrig riktigt själv som barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *