Ljuva ros

 

 

 

Några som har trivs fint med allt regnande är växtligheten i trädgården. Tantrundorna har inte blivit så frekventa med isande vindar, men i dag när solen äntligen behagade titta fram så såg man hur allt har växt. Jag vårdar mina små rosenknoppar som bebisar och går och knäpper löss så fort jag ser några. Först ut är buskrosen Louise Bugnet på framsidan som syns ovan i fågelbad från Byarum som jag hade turen att vinna hos Ica Carlsson. Oj, så glad jag blir av att se det varje dag. Snart följer Iceberg och Madame Boll att döma av sprickfärdiga knoppar. Martin Frobisher och New Dawn har fortfarande miniknoppar, men de kommer de med. Det är massor med kryp, håliga blad och pyssel, men ändå helt oemåtståndligt. Rosor – jag börjar att älska dem jag.

signature

3 comments

  1. Här har du en till STOR rosälskare.Rosdoften ligger som ett täcke i vår trädgård,helt UNDERBART :)Det där fågelbadet hade jag INTE tacka NEJ tillsuperfint!Hälsningar åsa

  2. Ljuvlig ros! "Tantrunda" – är det när man knallar runt i trädgården och kollar in hur det växer och slår ut? Hi hi… vi kallar det "trädgårdstur" och då går både min man och jag en sväng på kvällskvisten efter middan med varsitt litet glas med något gott att smutta på. Och när de varma kvällarna kommer (förhoppningsvis NU) kanske vi sätter oss på vår lilla soffa bakom knuten och njuter av allt som frodas. Ha nu en underbar midsommar i din fina trädgård!Hälsningar Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *