22 juni

 

Vi satt ute i solen (mäktigt för att vara denna högtid!) och åt vår traditionella midsommarlunch – plättar med jordgubbar. Molnen hopar sig dock och vi siktar väl mot ännu en tradition – att sitta inne på kvällen, eller :)?! Köttet till grillen är marinerat och klart. Bästa M kommer med förrätt och dessert. Jag ser fram emot att dagen liksom får sin vändning. Hittills har den innehållit såväl ännu ett inköp av insektsgift – hittade äckliga larver på syrénerna igen – som panikletande efter ett spänne från min Mulberryväska på såväl makens kontor som på stadens gator. Dottern hade fipplat med låset i går när hon gjorde något som hon inte fick när vi var uppe en sväng på kontoret och bara häktat tillbaka det halvvägs, viket innebar att jag tappat det. Som tur var fann vi det i bilen sedan… Men vändningen måste vara här nu. Typ :). Ha en riktigt fin Midsommarafton!

signature

3 comments

  1. Mrs.b: Tack detsamma! Ja fy så ledsen och arg jag var ett tag där – men slutet gott denna gång :)Nilla: Vi har Skeppshult i klassiskt gjutjärn. Det är oftast maken som steker plättar för det är lite pyssel med det, men barnen tycker att det är så mycket godare än vanliga pannkakor. Och på midsommar är det ett måste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *