Midsommardagen

 

 

 

Nu kom regnet hit. Och låt det komma. För Midsommaren här har varit galant. Det är inte alla år som man kan sitta ute och äta silltallrik vid halvåttatiden på verandan. Det kunde vi i går. Och det tackar vi för. Hoppas att Ni hade en fin afton också!

iPhone. Jag är fast. Instagram. Jag är fast. Och kanske har jag funnit en framkomlig väg för att fira sommaren som bloggare. Det är svårt att koppla ner helt och dra ur sladden. För det är ju så roligt. Men ibland behöver man vila från bildkomposition och vinklar. Och jag älskar att jag bara knäpper bilder med telefonen. Det har jag saknat innan. Det har aldrig fungerat för mig med systemkameran. Då har jag varit där och roddat och grejat innan jag knäppt på avtryckaren. Nu i en annan form är det lättare att bara vara. Och det är ju lite så sommaren skall – och behöver – vara. Det kommer nog vara som vanligt här när jag känner för det. Och jag skall skriva i dagboken. Så kika in där om Ni inte hittar mig här. Prenumerera via Blogloving här. För någonstans är jag. Alltid :). //W

signature

4 comments

  1. Vi hade finaste midsommaren på länge.Visst är Instagram toppen-här har det knäppts fler bilder i helgen, så snabbt så enkelt!Fin kväll!

  2. Det blev midsommarfirande på västkusten för min del och där var det regnrusk även på dagen. Men vad gör det när man sitter 20-25 personer i ett partytält i trädgården? Himla trevligt oavsett alltså :)Härligt att du upptäckt tjusningen med att fota med telefonen. Jag älskar det och fotar lite allt möjligt. De flesta bilderna stannar i mobilen, men ändå… Den är ju med jämt till skillnad mot kameran så det blir enkelt att plocka fram den och knäppa en snabb bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *