Mellan skurarna

 

Vi springer ut och in mellan skurarna. även om det regnar en hel del, så är det en fin luft att andas. Sådan där energigivande som gör att man vill fixa med saker. Mellan två skurar hann jag precis plantera tre solhattar i en kruka. De skulle egentligen ut i rabatten, men det får bli lite flytt och trix till hösten istället. Fint i kruka för sensommaren.

Instagram @weronicaf

Och det här var ju dagens bästa. Berglin såklart. Jag har blivit bättre att skrida till handling där ute, men ändå hög igenkänning :).

I kväll är jag nyfiken på Shameless i nian kl 22.00. På vår hårddisk, för det är ju fotboll gubevars´. Fin kväll!

5 comments

  1. Jag vill nästan komma och hälsa på hemma hos er. Jag är ju där i tanken någon gång varje dag, men det vore coolt att se hur det egentligen ser ut… 😉

  2. Haha, heja Berglin 🙂 Vi har också precis vadat runt och klippt regntungt gräs… det blir ju liksom aldrig torrt och nu var det på "lie-gränsen". Nästa investering blir en gräsklippare med uppsamlare… Ha en fin vecka!

  3. Visst är de mitt i prick Berglinds:) Jag klippte ut en annan av de fyra rutorna. Nämligen den med förlamningen av allt som ska fixas. Men lovar ändå mig själv att inte hamna där…

  4. Underbara Berglin ! !Du verkar ju faktiskt vara väldigt aktiv i din trädgård. Själv klipper jag bara gräs och tar bort lite sly 🙂 Visserligen i många timmar… Allra mest bara njuter jag av allt det vackra som finns på tomten sedan mellan 150 och 200 år sedan – syrén, jasmin, löjtnantshjärtan, pioner, hägg, fläder, lönn, björk, lärk, poppel, you name it… Det där som ligger framför dig i din egen trädgård men som jag hoppas att du unnar dig även nu. Att njuta och bara vara.Glad sommar Weronica, och tack för din trivsamma mycket fina blogg!

  5. Inte många matcher kvar nu ;o) Här hemma brukar maken räkna ner åt mig när han hör mina suckar…/H

Leave a Reply

Your email address will not be published.