23 juni

 

 

 

Så himla smidigt det är med radio i iPhonen. Jag missar ofta Sommar i P1, men nu var det busenkelt att lyssna i efterhand på Anja Pärssons prat. Rubrikerna kom direkt såklart. Inte annat att vänta av sommarsömnig media som kör med standardrubriker. Sannerligen hörvärt – lyssna här om Ni missade. Regnet öser ner ute, men vi fick en bonusdag i eftermiddag med fint väder. Vi tackar och gör oss redo för innemys med tacos och fotboll. Och blippande med min telefon såklart – just can´t get enough :)!

signature

4 comments

  1. Älskar att poddlyssna i iPhonen. Alltid alltid! Jag har just idag lyssnat på Maggiokonserten i BWH från i maj som jag och dottern var på. Åh vad bra konserten var, och oj vad bra den var att lyssna på i efterhand. Kärlek till poddlyssning – som sagt.Har inte lyssnat på dagens sommarpratare, men jag gissade för några dagar sedan att Anja just skulle avslöja det hon verkar ha sagt idag. Ryktena har funnits hela våren.Ha en god fortsättning på midsommaren W!

  2. Maggio-konserten går endast att lyssna strömmande på SR:s hemsida ( i mobilen: m.sverigesradio.se, sök där på Maggio, konserten heter Svenska stjärnor) Finns bara ute en månad antar jag, räknat från den 6/6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *