25 juni

 

Vilken makalöst regnig dag vi har haft. Om det vore höst kunde man dra sig innåt med behag och tycka att det vore mysigt med all vinande blåst, men i slutet av juni? Nej, så himla festligt är det inte då. Disneyfilm i förmiddags – ledsagat med tjat om glass – nattlinne fram till lunch, tvätthögar, trädgårdsrunda i gummistövlar och konstaterande att vi behöver fler växtstöd, inköp av desamma när maken slutat jobbet, uppsättande av dem med iskalla fingrar och ljusfrossa på kvällen till inspelade serier på hårddisken. Ungefär så var denna måndag.

signature

2 comments

  1. abounding businesses obtain began great results counterfeits Rolex Fake which often archetype mix by way of general buildings about the appear together with color. You’ll be able to completely acquaint the particular aberration in between aboriginal Rolex Fake custom wrist watches as well as the stricken types, you can cost another thing to consider to be able to believed decreased the particular aberration in between every single.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *