Sommarparty

 

 

Det är väl ett bra semestertecken när bloggplattformen känns ovan och man inte riktigt finner vad man söker :). Jag kör en blänkare i alla fall om mitt senaste jobb för IKEA som finns på deras blogg i dag. Lite sommarpartaj om ni känner för det. Gotlandsbilder en masse finns på mitt Instagram weronicaf. Vi samlar oss för de sista dagarna med öluft. Happy Friday!

9 comments

  1. Härlig bild! Måste bara fråga du som har koll 😉 Har letat som en tok efter en speciell poster, den brukar dyka upp lite här o var på inredningsbloggar och Alvhem bl a. Storleken är väl ca 40×60 eller nått sånt.. Det är ett foto på en flicka med långt brunt hår som håller en svart fågel i ena handen. Vet du vilken jag menar? 😛 Ha en fortsatt skön sommar!

  2. hej w.du, du kommer väl fortsätta blogga va?för jac älskar dina svep, bilder & text.hoppas din sommar varit riktigt riktigt fin.kram. u

Leave a Reply

Your email address will not be published.