Hej!

 

 

Nu börjar det komma mejl och kommentarer om att jag har väl inte slutat blogga? Nix, så lätt blir ni inte av med mig :). Jag har dock tagit en mycket välbehövlig paus från bloggeriet denna sommar. Det har jag inte gjort sedan jag började 2006. Och vet ni vad? Det är så grymt skönt att börja längta lite igen nu! Att få tillbaka ett sug efter bild och text. Det behövde jag! Jag hade nog inte kunnat låta bli om jag inte blivit med Iphone och funnit min sommarkompis Instagram. Där kan jag fortfarande vara kreativ, utan att känna bloggens ramar och tidsåtgång. Så vår sommar finns dokumenterad mer än någonsin om ni är intresserade :). @weronicaf heter jag på Instagram. Och om ni inte vill eller kan följa via mobil, så går det att titta på alla bilder via Webstagram (som läser av Instagram-flöde) om Ni klickar här. Och jo, jag kommer tillbaka. Såklart! Förmodligen mer laddad än på länge. Kram W

Bilder via Instagram @weronicaf

signature

9 comments

  1. Fast jag inte har varit i bloggvärlden ett år ännu och inte följt dig ens så länge så har jag saknat dig här. Och undrat hur ni haft det på Gotland. Jag njöt till fullo av vår semester där och måga guldkorn kom rätt ifrån just din blogg och dina tips. Så tack. Kramar!

  2. Älskar Instagram! Så himla kul att följa alla så där med direkt. Det känns så okomplicerat om man jämför med bloggen, men när det härliga sommarljuset börjar svika blir det svårt att få till bra foton med mobilen kan jag tänka mig.

  3. Kul att du är tillbaka ! Förstår att det kan behövas en paus då och då, för att få ny kraft och inspiration. Har dock saknat dina underfundiga och inspirerande texter :-)Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *