Ny doft

 

Eftersom min käre make överlåter presentköpen till mig, så firade jag vår bröllopsdag i lördags med att köpa en parfym vid Stockholmsbesöket i går. Tack! För vilka bra gåvor man får när man köper dem själv :). Jag och dofter. Vi har inte riktigt funnit varandra sedan barnen kom. Och det var ju ganska så länge sedan nu. Jag har liksom inte kommit igång. Svårt att finna fram till något som doftar jag också. Jag har haft Burberry Brit länge och väl. Och sedan fastnade jag för Diptyques Fikondoft i våras. Nu bestämde jag mig för att gå på det tunga gardet. Byredos doftljus Carrousel står uppe i sovrummet. En snabb provdoft gav vid handen att doften Pulp ligger nära. Jag testade även La Tulipe och Blanche.  Men det blev Pulp. Så nu går jag och liksom nosar in mig . Jag älskar doften. Nu skall jag bara göra den till min också :).

11 comments

  1. Det verkar vara sån bra ordning det där med att du får göra dina presentinköp ;-)Grattis till en fin parfym. Pulp är fantastisk liksom La Tulipe – men det visste du redan att jag tycker.

  2. Den provdoftade jag ju aldrig i Stockholm, men sammanträffande nog läste jag om den på hemsidan efteråt och kom då fram till att den nog skulle passa mig… SÅ vi får väl se när jag får tillfälle att prova!

  3. Grattis till fin present! Byredo dofterna är beroendeframkallande 😉 Jag har Blanche och har även Pulp eller La Tulipe på önskelistan…

  4. Vilken fin present!Jag har flera små doftprover från Byredo för att hitta just min doft. Tar lite tid. Blanche och Gypsy water är nog favoriterna samt Seven veils. Det är trevligt att ha några olika dofter att variera mellan beroende på säsong, tillfälle och humör.

  5. Fick Pulp av min Make i somras. Efter att ha gått och lutat på mitt Carrousel ljus hela sommaren och konstaterat att: japp, det är en parfym för mig! Jag har annars AAAALLTID haft cliniques Aromatics. Så nu luktar jag lite nytt; och barnen säger redan att det luktar mamma. Så då måste det ju vara en lyckträff! Kram.

  6. Jag har inte heller riktigt funnit "mina" dofter sedan barnen kom. Det bara Cherry Blossom från Durance som är "min" doft nu för tiden.

  7. Karin: Nu när man har gått steget från ljusen till parfymerna är det nog smått omöjligt att stanna bara vid en doft. När våren kommer slår jag vad om att La Tulipe doftar helt oemåtståndligt!Jossa: Låter mycket trevligt – en blomsterbomb är väl vad man behöver nu när det blir mörkare ute :)!Anna: Haha! Då måste jag ju ha gjort ett bra val ;)Nilla: Man kopplade den direkt till ljuset, så det blev liksom igenkänning när man doftade på parfymen. En komplex doft är det, ganska tung emellanåt och den kräver nog sin invänjning – doftar underbart!Mrs b: Japp – nu kommer vi :)Annixen: Ja, detta var nog liksom inträdet i dofthimlen :)Linnea: Precis. Jag har länge haft en och samma, men nu blir man sugen på att ta Ben Gorham på orden och ha ett litet doftbibliotek. Shame att det gräver sådant hål i plånboken bara.lilla u: Defintivt ett bra betyg att det luktar mamma. Vi får väl se om det blir detsamma för mig 🙂 KramLinda: När de är små bebisar känns ju parfym long gone och inte trodde jag att det skulle vara så svårt att komma tillbaka. Men nu så 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.