Eldblomman

Jag hamnade visst i en liten tapetbubbla efter att ha skådat ljuset i torsdags. Som tur var hade jag en inspirationsresa inplanerad till Stockholm i går. Första stopp i vanlig ordning – Svenskt Tenn. Och förstås- direkt bort till den nya tapetutställningen. 

 

 

 

Visdomsord av den gode Josef Frank.

 

 

Och där satt den ju. Min tapet! Den goda Skridskoänkan hade gett en preview på Instagram i helgen, men det var maffigt att skåda med egna ögon. Så fin den är! Så fin!

 

In love with a tapet :).

 

 

Tapeterna är limtryckta nu. Färgerna blir mer levande och det är en fröjd att skåda hur mönsterbilden slingrar sig fram. Ryktet gör gällande att dessa är mer ömtåliga, men det får man möjligen leva med då.

 

 

Vårt matrum har Ni sett många gånger. Det är vita väggar nu. Men inte så länge till om jag får bestämma. Och i denna fråga får jag nog det.

 

 

Testa lite liksom. Frestad så in i den. Att sitta och äta bland blommor. 

Kan bli kalas varje dag. Typ.

13 comments

  1. Men den är ju FANTASTISK! Och redan på bildstadiet kan man ju se hur lika fantastiskt ert matrum skulle bli med blommor 🙂 Det liksom står Weronica på den! Och tack för fin kommentar häromsistens – om du visste vad det värmde! Kram!

  2. Jag blir SÅ inspirerad av dig Weronica. Jag vet att jag tjatar så makalöst om det, men du har en väldigt personlig stil som är så klassisk och så ny på en och samma gång. Jag blir aldrig mätt, vill hela tiden se mer. Tack för att du delar med dig!Kramar

  3. Den är verkligen helt fantastisk! Ett mönster som gör en glad. Ojojoj, vad jag tror att det kommer bli läckert i ert matrum! Instämmer med Creando här ovan, din stil inspirerar så enormt mycket! Kram Madeleine

  4. Det bli bra det där! Det är bara att börja tapetsera.Du besökte väl Tennets toalett med röd Eldblomma på väggarna? 😉

  5. Den skulle göra sig fantastiskt fint där! Vilken skillnad mönster kan göra! Jag är väldigt sugen på tapeter i fler och fler rum hos oss med..

  6. Malin: Jag har liksom blivit lite fixerad vid tanken på att sitta och äta omgiven av blommor. Jag sover ju i ett hav och att äta så måste bara vara heaven :)Nilla: Kan bli riktigt, riktigt bra tror jag.Lotta: Ah, en Weronicig sak – tja då kan man väl inte kämpa emot 😉 Väl bekomme, Lotta! Gillar det du gör! KramCreando: Sicken karamell till kommentar! Tack! Ett riktigt glädjepiller vill jag lova – kramTvå Trappor: Tack, tack snälla du! KramKarin: Jodå, toaletten besöktes såklart 🙂 Noterade att de tapetserat om till den nya Krysantemen och inte den vi har i sovrummet. Stil hela vägen – typ :)Lina: Vi hoppas det 🙂 KramMrs b: Jo, jag har nog bestämt mig. Övriga familjen får väl haka på :)Lisa: Jag har inte ångrat en sekund de tapeterna vi har som ju är väldigt mönsterrika i både arbetsrum och sovrum. Det är ju mer slutna rum dock. Matrummet blir något annat, eftersom det hänger ihop med fler rum. Men jag tror inte att man ångrar ett sådant här val. Man ångrar kanske snarare att man levde med vita väggar så länge 🙂 Linda: Ja, omöjligt att inte bli glad av den!

Leave a Reply

Your email address will not be published.