Mitt i projekten

 

 

Augusti är en bra mycket trevligare uppstartsmånad för livsstilsprojekt än januari när nyårslöften skall infrias i det kompakta mörkret. Jag älskar just den där förväntan som finns i luften och att detta är starten på något nytt. För oss är det vardagsmaten som är i fokus. Frukt och grönt. Kontinuitet och planering. Helena skall dra igång med löpträning på måndag. Det kommer jag såklart att följa med spänning. Ebba von Sydow publicerade Mina hälsosamma budord förra veckan. Katta Kvack har sin Titta vi springer. Många andra bloggare kör hälsoprojekt av olika art. Fint nog så. Mitt i all projektyra slår jag även ett slag för att inte glömma bort att vara snäll mot sig själv. När vardagen kickar in med full kraft får man faktiskt även tycka att det är fullt tillräckligt. Att man inte riktigt mäktar med något annat. I alla fall inte just nu. 

 

Och just att hitta sin egen grej som man blir lycklig av. Vad det nu än må vara. 

 

Nya fina tryck från Formelle Design. 

6 comments

  1. Så sant, så sant!Så viktigt att stanna upp och njuta, det var precis vad jag gjorde idag, njuter av solens små strålar en liten stund, istället för alla måsten!Tack för allt fint du delar med dig utav!Kram Maria

  2. Helt rätt! Man måste hitta sitt sätt. Ibland är vardagen nog och det räcker med spänning i form av en god bok. Jag försöker ibland att rensa bort alla måsten, ta bort alla planer och mål under en period. För att hitta balansen och reflektera för att gå vidare i rätt riktning.

  3. W!Du är då klok som en bok.Leve vardagen och ta vara på alla små fina stunder och solens strålar!Go your own way and be happy!Kram Lisa K

  4. Gillar den här tiden så mycket. Och jag börjar alltid längta efter vardag i slutet av sommaren. Bara att få rutiner, lugn och ro. Säger jag som glömde terminens första matsäck i dag. Än är jag nog inte riktigt där. Äsch, det fixar sig ju ändå!Maria

  5. Tack du skriver verkligen bra! Precis så känns det för mig idag. Just nu är det fullt tillräckligt för mig att få vardagen att rulla på efter en lång, slapp sommar utan rutiner. Det gäller att hitta balansen och sedan gradvis kanske det är läge att dra igång ett kul projekt ….Katarina i San Diego

  6. Även vi på Formelle Design försöker satsa på hälsan i höst och att komma igång rejält med träningen. Vad glada vi blir att du gillar våra nya tryck, glädjer oss!KramJohanna och Milli

Leave a Reply

Your email address will not be published.