I soffan: Gilmore Girls

Lycka! Jag fyndade hela boxen med Gilmore Girls till halva reapriset på åhléns i sommar. Nu rullar den på kvällarna här. även om Lorelai Gilmore har en uttalad svaghet för snö, så passar miljön så himla bra för hösten. Det är liksom den ultimata “krypa-upp-i-soffan”-boxen. Och en sådan behöver man just nu känner jag. När jag skrev om boxen på Instagram var det flera som ville veta var den fanns. Min kostade 325 kr och det var ett kap utan dess like. Men det är himla bra pris nu både på CDON (som även har en TVseriekampanj) och Discshop. Bästa soffmyset just nu!

6 comments

  1. Alltså jag har en speciell plats i hjärtat för den här serien. Jag är ingen jätteeffektiv teve-tittare men den här serien innebar en helig stund i soffan för mig varje vecka. Jag gick i skolan när den rullade på femman och varje tisdag började den 21.00 och min aerobics slutade 20.55 på sporthallen. Varje tisdag slängde jag mig på cykeln och trampade hem (tur att hemstaden Gislaved är väldigt litet) och tack vare femmans många reklamer hann jag nästan alltid hem till första scenen. Sen duschade jag i första reklamen och gjorde te och smörgåsar i andra. Och ringde telefonen struntade jag fullkomligt i det. Som sagt, Gilmore Girls var heligt för mig. :)Skulle gärna ha boxen och jag tycker fortfarande ett "Inn" vore ett drömjobb. Blommiga tapeter i matsalen och afternoon tea. Åh.

  2. Åh, den är så mysig och lämnade kvar en sån härlig känsla i magen. Och jag känner som Mia ovan, "Inn" vore fint att jobba på.

  3. Åh, tack för tipset. Har bara sett den sporadiskt, men känt att jag missat något. Bra tillfälle att reparera skadan. 🙂

  4. Soffmys låter inte dumt ! Och allra helst inte när man har en sån bra serie att titta på…Hoppas allt är bra med Dig och familjen !Hälsningar från Bersån…

Leave a Reply

Your email address will not be published.