Fredagssvepet vecka 38

Hösten är här – leve hösten! Håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Om man skall köra höstromantik så är det lätt att prata om de glödande färgerna. Kål i alla dess former har galanta färgskiftningar i såväl prydnadsformen som i den som man kan äta. Det pågår många skördemarknader runt om i landet. Kanske en helgutflykt till någon? Foto: Weronica – En mammas dag.

Boken om Rosendals Trädgård kom för två år sedan, men den förtjänar att lyftas fram igen. Säsongsmänniska som jag är gillar jag extra mycket när man får följa skiftningarna över tid. Den klassiska morotskakan är med. Njutning för gommen.

Modeveckorna rullar på, denna vecka i London. Backstagebild från Burberrys visning.

Det var länge sedan ett modesamarbete var så upphaussat som Lindex och Missoni På tisdag är det dags för de hågade. Om man inte är något fan av italienska mönstervärldar, så finns det en del accessoarer som går i mer samstämda toner.

Crème de la Crème har nyöppning på webben i dag med nya återvinningsprodukter, erbjudanden och möjlighet att investera i ljuskronor. Så vackra.

På läslistan i höst – nu i pocket.

Neonhjärta från Alphabet Bags.

Överlag syns mycket neutraler tillsammans med accenter i neon för tillfället. Danska Bloomingville visar vägen med grått och rosa. Flaskan och pläden finns bland annat hos Darling Things.

Förutom att designa årets Rosa Band, lanserar Dagmar en liten kollektion där tio procent av försäljningsvärdet går till cancerforskning. Jag gillar armbandet.

First Aid Kit har precis släppt en video till sin Wolf. Duktiga äro de tu. Två Trappor gillar också.

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

7 comments

  1. …och en fin helg önskas dig! Jag håller tummarna för att barnen gillar Lindex-Missonis barnkollektion;) Själv tyckte jag nämligen de plaggen var himla söta.

  2. Härligt fredagssvep som alltid! Blir sugen på att slå till på den där fina boken om Rosendals Trädgård, en av mina absoluta favoritplatser. First Aid Kit är såå grymma, tack för länkningen till mig! 🙂 Önskar dig en fin och skön fredag! Kram Madeleine

  3. Jag var egentligen ute efter ett till myrtenträd, men det fanns inga så det fick bli en myrsine. Det sägs ju att den ska vara tåligare och den är nästan lika fin så jag provar!Ha en riktigt fin helg!Kram

  4. Ääääntligen helg och fredagssvep på favoritbloggen! Dagmars armband är verkligen fint. Augustenbad har jag missat helt. Måste nog spana in den….Trevlig helg!//Sara

  5. Härligt höstigt fredagssvep! Lindex ska defenitivt kollas upp, gillar väskan! Och Dagmars armband gillas mycket! (för att inte tala om Burberry, knallrosa, morotskaka och ditt Crème de la Crème-tips!) Ha en skön helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.