Kakinaglar

Kommer ni ihåg de här fagra damerna och hangupen på kakifärgat? xx

Anna tipsade om nyansen Rive Gauche Green (nr 605) från Lóréal och den satt ju som ett smäck. Jag har även doppat i burk för att ta bort nagellack och ack så smidigt. Förutom några ting till naglarna hann jag även med att köpa en klänning på de tio minuter jag fick inne på åhléns mellan barnklippning och bowling. Det kallar jag effektiv lördagsshopping :). Fin kväll!

signature

6 comments

  1. Burken är Guds gåva till för att underlätta snabb lackborttagning!Trevlig lördag! Här blir det skaldjur och…bubbel!!!

  2. Stiligt! Älskar kakigrönt. Aha, jag har alltid varit lite skeptisk till den där burkremovern… går verkligen allt bort, även i kanterna? Undrar hur många gånger den håller för?Önskar fin kväll tillbaka!

  3. Karin: Ack så smidig den var! Låter som en väldigt trevlig kväll – bubbla på :)Eva: Gillar denna nyans på naglarna mycket. Burken är ju precis ny, så jag får väl återkomma hur den fungerar i långa loppet. Just borttagning av lack är det trista med att lacka tycker jag, så allt är värt att testa. Eftersom jag har två lager nagellack samt under- och överlack så var det inte bara att stoppa ner fingret och allt gick bort. Men med lite skruvande fram och tillbaka så tyckte jag att det mesta försvann. Värt att testa! Fin kväll till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *