Rabatten i början av oktober

 

I våras anlade vi en ny rabatt framför utbyggnaden på trädäcket. Den fjortonde maj såg det ut som på bilden ovan. Nu ser det ut så här.

 

Det händer ganska mycket på en säsong även om det ibland känns som hopplöst läge när man nyanlägger allt. Just nu är det en vildvuxen brokig rabatt med luktärtor som fullständigt gått crazy därbakom. Men det är härligt! Trädgårdens sista sång liksom. I går petade jag ner ett antal tulpanlökar här och tidigare har det kommit ner snödroppar. Jag hoppas att det här kan bli något för alla säsonger.

 

Med hopp om en fin start på veckan!

 

 

signature

6 comments

  1. Jag bor i ett nybyggarland av samma årsmodell som du tror jag. Har ju följt utvecklingen av ditt bo och din täppa och vi håller nog ganska jämna steg. Jag tror att den här sensationella känslan över naturens under blir än större när man som vi utgår från noll. Från leråker till spirande grönska och blommande fägring. Fantastiskt vackert och inspirerande. Vi har pratat hemma om att ligga lite lågt nästa år – ta ett mellanår liksom…men nu när jag har sett dina bilder så blir det nog till att tänka om…en lite liten rabatt till bara…sen vila…kanske ; )//Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *