Rosa oktober

 

Den rosa månaden inleddes i går. Man kan stödja kampanjen på många sätt genom att ge bidrag, köpa rosa produkter och saker som säljs till förmån för Cancerfonden t ex armband hos Lindex och lilla u. Think pink!

Kappa/COS, tröja/H&M, kjol/Åhléns, stövlar/Hush Puppies Ellos, väska/WERA åhléns, armband/Dagmar samt Rosa Band och Försvarets Hudsalva. (Åhlens sida ligger nere – återkommer med länkar där)

 

signature

5 comments

  1. Rosa månaden det här året får mig både ledsen och hoppfull. Ledsen för att allt känns så nära och personligt. Förra året hade jag ingen aning om att en elak tumör växte i just mig! Hoppfull, eftersom jag vet att det finns mediciner som hjälper. Jag får själv en enormt viktig medicin för återfallsminskning just nu. För några år sen var den inte alls självklar. Så yes, jag hoppas alla köper rosa produkter så det blingar överallt av rosa, och skänker pengar som bara fasiken. Det hjälper oss alla! kram Milla

  2. Milla: Så där är det ju. Det är svårt att relatera, så där på riktigt, innan det kommer nära en själv på något sätt. Det glädjer mig att höra att du har fått bra hjälp. Heja dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *