3 * svartvitt

Triss i svartvitt denna tisdag. Håll till godo!

 

Kinfolk blev en ny favorit efter att först ha testat iPadmagasinet och sedan köpt pappersvarianten. Nu finnes ett nytt nummer. Jag ser fram emot tittgodis.

 

Hundtand i brickform från Lagerhaus. 

I år är det väl alla mammors tur att få en pralin varje dag fram till jul, eller hur?! Det blir mycket papper framöver även när vi skall dekorera till jul. Och trenden med Honeycombs och pompoms blir lite juligare i t ex dessa granar och dessa hängen.  Och är det inte rekordtidigt att prata om julprodukter redan nu? Jag kan inte påstå att jag kastar mig över sakerna, men många webbutiker är redan där. Och kanske skall man vara på hugget för att vara ute i god tid och slippa springa sedan.  Är ni redo :)?!

 

signature

8 comments

  1. Hej Weronica. Kan du inte skriva vilka webbutikr som redan börjat sin julbutik, jag har inte hittat någon ännu och vill precis som du hitta lite saker innan julruschen drar igång.Tack för en mkt inspirerande blogg!

  2. Mary: Det kommer fler och fler. Ovan länkar jag till några. Den stora julracet lär inledas inom några veckor. Mer kommer, var så säker 🙂 Kul att du gillar!

  3. Gillade verkligen brickan… Och tack för tipset på kalenderpysslet. Vilket pris, helt fantastiskt! Gick genast in och beställde hem ett kitt så nu kan jag checka av det på "to do" listan inför julen. Härligt! :o)

  4. Näe, jag är inte redo för julprylar än! Vill verkligen inte börja tänka på allt det där förrän om en månad, tidigast (och då brukar det vara julblommor som hittar hem till mig först). Ha en fin höstdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *