3 * Interiört

Vi kör en triss till. Denna gång interiört som inspirerar just nu.

Grattis Elle Interiör som blir 20 år! Jag har varit med från början, vilket måste betyda att jag antingen börjar bli till åren eller att jag var tidigt ute med ett brinnande inredningsintresse. Det är väl det sistnämnda – typ 🙂 Jubileumsnumret är framförallt vasst när det gäller de stylade inspirationssidorna av från ovan – Nanna Lagerman, Lo Bjurulf och Tina Hellberg. Skärmdump av Provläsning av Elle Interiör.v

William Morris syns mer och mer, bland annat i stylingen av Tina Hellberg ovan. Jag har fastnat i Franks blommor,  men bläddrade genom Morris tapeter i går igen. Det var ett tag sedan nu. Det finns mycket fint såklart, förutom de pilblad som jag redan har i huset. Ovan klassiska Golden Lily. Mmmm.

Tant Johanna länkar till ett vackert hem ute till försäljning. Det har tidigare synts i Elle Interiör. Otroligt fint och personligt inrett. Jag fastnar igen för de murriga tapeterna i samklang med slitna äkta mattor. Och så saknar jag stadens fiskbensparkett vid sådana här bilder. Det är något speciellt med det. Ha en fin onsdag!

signature

3 comments

  1. Jag är mycket sugen på en William Morris tapet i hallen i vår nya lägenhet med fiskbensparkett. Det fina hemmet kom alltså alldeles lägligt för inspiration, vår är dock aningens mindre 😉 Och så var det ju Elle Interiör såklart, ska uppdatera inne hos mig på en gång.Tack snälla för länkningen.Ha en fortsatt fin dag!

  2. Heja dig som varit med från början med Elle I. Asch, jag har bara haft Elle I sedan mitten av 90-talet. Däremot hade jag Bo Bra (som blev Allt i hemmet som därefter tillfälligt gick upp i Sköna hem) sedan 1986 🙂 Och Bastin-lägenheten, fattade förut inte att den var SÅ stor. Men 5 rok – wow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *