15 comments

 1. Bokade förra veckan en resa dit, i slutet av maj! Har inte instagram, men mun mot mun metoden är ju det ursprungliga sociala mediet som denna gång ledde oss till OBC.

 2. Ni kommer inte att ångra er. Vi var där i somras, bodde med havsutsikt. Så fräscht och fin strand! Transfern var dock en pärs, varmt och långt på slingriga vägar. Ha en trevlig semester!

 3. Maria: Skoj! Visst är det värdefullt att ta del av andras erfarenheter – det väger ofta tungt när man till sist bestämmer sig.Lotta: Så kul att höra att ni är nöjda! Transfern verkar vara abret när man läser reseberättelser. Vi får ladda med åksjukepiller till barnen.

 4. Man blev onekligen förförd av bilderna på Instagram, och även jag står för en rejäl kvot av Vings besöksstatistik under förra veckan. 😉 Stilrent och sobert.Vi är dock helt sålda på grejen med vattenland när man har kids i våra barns ålder. Vi har hunnit testa en del resmål nu, och då våra barn föredrar pool före strand gör vattenrutschkanor och vågmaskiner därför inte deras poolliv sämre direkt. 🙂 Men o jo, verkligen superfin medelhavsmiljö hos OBC! Ha en trevlig semester!

 5. Ha ha jo jag har typ varit såååå nära att klicka boka knappen hela helgen, min man undrar varför jag måste ha så bråttom att boka redan nu, han fattar ingenting 😉

 6. Blir inte förvånad om du springer på en å annan bloggare där… Känns tokhett på sociala platser just nu. Och eeh, visst har jag också bidragit till sidans ökade trafik. Härligt att ha en resa att se fram emot.

 7. Maria: Skoj! KramLina: Vi har inte rest charter med barnen faktiskt – har ju hållt oss i Sverige för traditionsenligt Gotland – så det lär bli ett äventyr med hela grejen :). Vattenland säger du – låter skoj. Kanske nästa gång då. Tack!Malin: Jag är ju sådan som gillar att planera och boka långt innan. Barnen vill åka redan på höstlovet 🙂 Jannike: Vi hoppas att det blir finemang för hela familjen! Jag är inte alls "sol-och-bada"typen egentligen, men fick böja mig för majoriteten här – storstadssemester röstades ner unisont 😉 Dock lockar den fina miljön här, så jag kan nog vila mig i form den där veckan. KramAnna: Vi får väl se om det blir några bekanta ansikten 🙂 Absolut så! Regnet har öst ner här i dag, så en stol under ett parasoll verkar inte helt fel!

 8. Var där en vecka i augusti och det var verkligen fint men var ändå lite besviken. Maten/vinet var så där, samma buffé varje dag. Och maten är en stor del av semesterupplevelsen. Vad jag kan rekommendera om man vill åka hit är att man bokar ett rum med en "egen pool". Det var det var det bästa med hela resan hit.

 9. Hei var der i 2001 da het hotellet Minos, det var virkelig fint den gangen også, selv om det nå er oppgradert. Det var all inclusive om man ville, men jeg kan ikke tenke meg noe verre, synes sjarmen med ferie er å spise på ulike restauranter. Flott strand og nydelig utemiljø i alle fall.

 10. Hej!Bra val! Var här med min bästa vän i maj och blev helt tagna av själva hotellet och rummen. Stranden är också jättefin om än inte så speciellt stor. Kan ni så boka ett rum med egen pool, jättemysigt! Men förvänta er inget i övrigt. Maten är inte toppen och utbudet av restauranger och butiker utanför hotellområdet är i stort obefintligt. Ett stort minus om man tycker att maten är en del av resan. Men vet man vad som väntar och nöjer sig med det då är detta hotell toppen! Transfern kan man stå ut med:)Ha en skön resa

 11. Har också sett de fina bilderna därifrån, har också bott där. Visst är hotellet fantastiskt fint, men vi som inte hade all inlcusive tyckte nog "byn" var lite för liten och sömnig. Men vill man mest slappa på hotellet så funkar det bra.Transfern var det värsta jag varit med om. Så långt, många blev åksjuka. Glad att vi inte hade barn med oss den gången. Mitt bästa tips om ett fint resmål är Menorca där vi var i år. Vackert, mysigt och inte så upphaussat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *