På en annan väg

 

 

Bland alla träden i Domkyrkoparken där barnen plockade sina kastanjer när de var små och vi bodde i staden. På väg till för mig något nytt. Massage med andning, avslappning och lite zonterapi. Otroligt omvälvande för kroppen. Jag kände mig yr och helt slut efteråt. Det kan kanske vara en sådan där ny väg som behövs. Jag trampar nog några steg till där och ser vad det ger mig. Alla löven. är fantastiskt vackra. 

signature

9 comments

  1. Var på zonterapi för några år sedan…underbart skönt! Får önska mig det i julklapp, tror jag 🙂 Hoppas allt är bra med dig!

  2. Låter spännande! Jag brukar tänka ofta att jag borde göra andningsövningar och avslappningsövningar. Jag fattar bara inte varför jag aldrig tar mig tid för det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *