Fredagssvepet vecka 42

Det satt hårt inne denna gång med en skraltig fredagssveperska, men till slut så :). Håll till godo!

 

 

Brittiska Keep Calm Gallery där jag har köpt tryck genom åren, har blivit till The Calm Gallery. En favorit är hyllningen till det enkla

 

Ryggsäck minsann. Det var inte i går. Littmarcks snygga har funnits ett tag, men när de stora elefanterna börjar ta in dem i sortimentet, då kan vi med säkerhet säga att det är något på gång. Våra ryggar jublar måhända efter att ha burit på andra sätt under lång tid nu. Redo :)?!

 

Fin trasmatta från Ellos. 

Fårskinnsprodukter finns i mängd därute, av mycket varierande kvalité. Mina gotländska favoriter från Graute ligger framme året runt, men fötterna på dem just nu känns lite extra mysigt. 

Detta kan tyckas som en fredag bland andra. Men det är det såklart inte. För det är premiär för Skylanders Giants. Här i familjen har vi någon som har tagit alla sina sparpengar för att investera. Dagarna har räknats ner. Och i dag är det dagen D. Bara pappa kommer ihåg att hämta spelet också. För säkerhetsskull låg det strategiska lappar utplacerade i morse. Det är något speciellt med något man längtat efter länge :).

Ny ögonskugga skall testas efter tips från Anna på Rackarungar. Därifrån har jag fått många fina sminktips. Jag har helt kommit bort från skönhetsbloggosfären känner jag. Har ni några bra tips där? 

På playlist just nu

Kabelstickat från H&M. 

Säsong för varm choklad. En av de godaste är Clippers om man nu bara inte smälter ner några bitar choklad i muggen. 

Jag har faktiskt inte sett Sherlock Holmes a´ la Robert Downey Junior och Jude Law. På lördag finnes chans. 

 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

14 comments

  1. Tyvärr inga bra tips på beaty-bloggs, ska med spänning följa om det dyker upp något bra tips här.Om man gillar Guy Ritchie tror jag inte att man kan bli besviken på Sherlock. 2an däremot är som många andra 2or, inte lika bra!Snygg matta och riktigt bra svep.Önskar dig en skön helg!!

  2. Vill också ha ett "riktigt" fårskinn. Ikea och Rusta i alla ära men deras känns lite bla ha, bla ha ibland :PNä måste ta och investera i ett tror jag!A

  3. Mysigt och ombonat svep! Mattan var en fin överaskning. Den åker upp på köplistan till fjällstugan. Härligt med barnens längtan på små lappar. Här hemma hittar vi önskemål om djur i alla former….Se Sherlock – den är lite kul. Miljöerna var mäktiga på bio men funkar säkert på hemmaduken också.Trevlig helg!//Sara

  4. Fiiiiina saker. Såna där fårskinn kan man inte få för många av 🙂 Jag har också såna där kortkrulliga grå, mmmmmm så mysiga de är. Ögonskuggan ser jättefin ut, den behöver jag nog uppdatera min sminklåda med. Tack!Trevlig helg!Kram Linda

  5. Fredagssvep på en måndag? Jo, det funkar. Jag lovar.Jaså, jahaja, "ryggan" är alltså på väg tillbaka säger du? Så kul. Och praktiskt. Jag har egentligen aldrig varit någon riktig handväskmänniska, så sedan jag ‘blev vuxen’ 😉 och slutade att bära ryggsäck regelbundet, har jag mest använt mig av principen – väldigt djuupa fickor. Kompletterade med miljökassar (gärna snygga som Whyred/ICA-samarbetet för några år sedan)Men då ska jag kanske gräva fram min gamla skinnryggsäck igen då? På senare år har jag mest använt den till förvaring av kattleksaker…Tack för fint svep – svepte det om mig likt en mental kabelstickad kofta. Fast att det fortfarande är rätt så varmt.:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *