Fabriken: DIY

Fabriken har tema DIY i dag. Trogna läsare vet att detta inte är min scen. Inte på något sätt. Jag är kreativ genom att skapa på andra sätt genom bild, form och ord. I köket fixar jag en del. Men annars. Nix. Jag är på nivån att jag är glad om jag lyckas knåpa ihop en och annan garnboll till jul. Men till och med då googlar jag efter instruktioner. Då förstår ni läget. På ett ungefär. 

 

 

 

Så här är det verkligen Less is More. Och jag tar mig an temat med en välvillig tolkning av hela DIY-konceptet. Snöbär är så vackra. Jag tänker varje höst att jag skall göra någon form av krans. Men det blir oftast enklast tänkbara för min del där jag föser ihop några grenar med ett band för upphängning.

 

 

Allt blir lite vackrare med ett svart sammetsband. Tycker jag. 

 

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

12 comments

  1. Vackert! Du har rätt, svart sammetband gör allt nog lite finare. Mattan ni köpte ser jättefin ut, såg den lite längre ner 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *