Fredagssvepet vecka 43

Sjutton så förlegat det känns att avfärda bloggosfären med en axelryckning och säga att det är inget för mig. När man inte har en endaste aning om vad det är man missar. Så detta fredagssvep blir ett "for the love of". Till alla duktiga därute. Som gör något som räknas. På riktigt. Heja oss – och alla ni fina läsare som följer!

 

 

 

Skattkammarkänsla på Sofias skrivbord. Ljuvligt. Nästa vecka ska Helena och jag planera för jul här på En mammas dag. En japansk anteckningsbok skulle höja upplevelsen lite extra. 

 

 

Daniella Wittes kopparhängen får den där julådran att börja rycka lite. Så vackra. 

 

 

Jag skulle verkligen behöva ägna mig åt lite seriös omvårdnad av mig själv. Energinivåerna är nere på zero igen. Jag har laddat med vitaminer, men får kanske låsa in mig i badrummet också för lite egenvård. Malin/Live a Lot. 

 

 

Te såklart. Och magasin. Pethra/Pethra Etc

 

 

En och annan bulle kan det tänkas bli på lovet. Anna/Concept by Anna.

 

 

Och så sovmorgon. I linnelakanen. På söndag blir det en bonustimme när vi ställer om till vintertid. Seventeendoors

 

 

Mia/The Superordinary har stickat en sådan där supersnygg kudde med stora stickor. Vete sjutton om jag är kapabel att göra det till nästa veckas projekt, men himla, himla fin.

 

 

Hopp i lövhög är alltid välgörande. fröken Sötsur

 

 

Och så lite mera bakning. Maria på Berså

 

 

Lite lagom pysselnivå på de där ballongerna. Barnen tänker frossa i godis. Jajamen. Trendenser. 

 

 

En trevlig version av häxkittel till Halloween. Trädgårdsflow 

 

 

 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

 

20 comments

 1. Heja! Heja! Vilken fin hyllning:) Skickar samma hälsning till alla fina bloggare och dig Weronica. Vilken inspiration ni ger!Nu vill jag sticka kudde:)

 2. Härlig hyllning och fantastiska bilder! Tack för all inspriation och glädje och för att du sprider så härligt fredagsfeeling!

 3. Jättebra hyllning! Har ofta tänkt att de som avfärdar blogosfären inte vet vad de missar. Trevlig helg och tack för din alltid fina blogg!Jenny

 4. På riktigt. Heja oss. Bästa idag. Energi rätt in. Storsint och tjusigt svep. Tänk vad mycket vackert det finns där ute. En axelryckning – bah! – de som fortfarande rycker får verkligen tänka om.Trevlig helg och kram

 5. Underbart fredagssvep! Tänk vad mycket tid & jobb det ligger bakom varje blogg. Hurra för dig att du hyllar det! Hoppas helgen kommer att gör dig gott 🙂

 6. amen Å! Nu fick du mig nästan att börja snyfta lite är på fredagsnatten (nästan). Tack söta, vilken förbaskad fin ära att få finnas med såhär på första bilden på dina eminenta svep och dessutom i denna fina hyllning. Tack Weronica, du är bra fin du! Kram!Och de där anteckningsböckerna… suck o puh…ännu en fredag till historien av kaos och otillräcklighet. Jamen, det är ju en lördag också. Av gympatävlingar och karateläger och hejohå men tids nog… de kommer..

 7. Ja, det är helt fantastiskt hur många fantastiska bloggare det finns där ute, vilken hyllning du visar!Några är nya för mig, ska genast in och titta. Har inte hunnit med mina bloggrundor den här veckan.Fortsatt trevlig helg!

 8. Anna/Rackarungar har redan "knyckt" den perfekta kommentaren från mig. 😉 Så jag stämmer helt enkelt bara in i hyllningskören. Vi är bra. Så det så.:)/helena

 9. Tack finaste du ( och jag säger finaste för att jag menar det ;-)) för att min bild fick vara med i ditt ljuvliga svep!Stor kramÅ jul hos dig å Helena …jag blir sååå nyfiken 🙂

 10. Underbart Weronica! Tack för inspirationen, och för att jag fick äran att vara med i svepet. Önskar dig en fin start på en ny höstvecka. Kram

 11. Tack fina du, precis när jag hade bloggtorka och det kändes motigt, fick jag se det här inlägget.Man lägger ju ner en hel del tid, och det är kul när det uppskattas.Och du bjuder ju själv på så mkt fin inspiration. Och bra tips. Nu ska jag strax hämta mina yoko ono affischer (o de rosa lakanen var ju grymma!) :-)Kram Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published.