Fredagssvepet vecka 45

Det har i sanning varit en grå första novembervecka. När solglimtarna kommer så fröjdas man utan dess like. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Äntligen är det igång – Downton Abbey. Boxen med alla avsnitten finns frestande nära att klicka hem, eftersom det sista avsnittet för säsongen har sänts i England, men i tider när mycket är tillgängligt på en gång, ligger det en njutning i det där långsamma och att gå och vänta och längta lite :). Mary och Matthew – ett sådant där kärlekspar som stannar.

De bleka pastellerna består. Jag tycker nästan ännu mer om dem när de bryts mot kallare vinterstämningar, vilket kommer att synas i min jul i år. Ny nyans Blush från Mulberry. 

Gossip Girl rullar igen på söndagskvällarna. Jag måste klara det till slutet – för Chuck och Blairs skull :).

Jag kan inte riktig släppa Så mycket bättre från i lördags. Ett känslosamt program med en fashinerande Olle Ljungström i fokus. Denna vecka har jag lyssnat såväl på originalen som på nytolkningarna.

Rustas jul brukar överraska. Jag skall ta mig en titt på pastellkulor i helgen.

Som sagt – mycket pastell nu. Sugen på klassiskt rosa nagellack.

Tröja från H&M.

Och på tal om kärlekspar. Det är dags för slutet nu. Min dotter har blivit frälst och har en Edward och Bella-bild över sängen. Gråt och tandagnisslan över femtonårsgränsen (fastställd av Kammarrätten igår) som är satt på filmen. Vi får hålla ut med andra ord.

Julinspirationen för mig i år är mycket vintage, pasteller och blå toner. Mycket mer kommer här på bloggen – var så säkra :)!

Och så far på söndag.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

18 comments

  1. Ja, Downton Abbey hur bra kan en serie vara ?? Tack för ett som vanligt mycket inspirerande och fint fredagssvep. Det är en del av min fredags rutin att alltid komma på besök här och njuta.

  2. Ja, det är så trist så det är inte klokt med 15-årsgränsen! Dottern och jag har planerat OCH köpt biljetter till Twinight nästa vecka. Som det ser ut nu kan hon ju inte följa med. Men jag håller tummarna för att det ändras i sista stund. Typ dagen innan, för så var det ju sist. Annars får tonårssonen följa med….och han är ju inte lika överförtjust om man säger så :)Kramar

  3. Åh vad jag tycker om dina svep Weronica, har bara inte hunnit med och kommentera på dem på sistone, men jag läser dem alltid!Jag var i London i måndags och då köpte jag Downton Abbey boxen (+julavsnitten), jag har ju inte sett ett enda avsnitt, så det känns lyxigt att ha hela tre säsonger att plöja igenom, det blir nog julens ledighet som får ägnas åt det! :)Fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *