Pastelljul

 

 

Jag avslutar denna vecka som jag började den – med juliga pasteller. Jag pimpade min inspirationstavla i arbetsrummet i går med några björkrisgrenar som jag föste samman till en krans, en stjärna av träpinnar samt lite annat smått och gott.

 

 

Jag tycker så himla mycket om detta Sennerholt-kort även denna jul. "Enjoy the holidays! Celebrate tranquility, read a book, get to know people for real, make love, order in, find peace"

 

 

Och så vännen när det gäller att pimpa med tillfälliga stämningar på ett enkelt sätt – några rader av washitejp kring ett blockljus med en liten pappersstjärna på. Finheter denna jul.

 

Hoppas att ni har en strålande andra advent!

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

signature

7 comments

  1. Den där kalendern har jag velat ha länge. Superfin! Snygg mot tapeten, som ju vi också har:)Bra idé med tejpen där – blockljus är ganska trista annars tycker jag men ger mysigt ljus. Det får jag nog härma lite. Ha en fin tisdag!ps. nu lottar jag ut några av plåtstjärnorna som du gillade på insta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *