Stjärnor

Stjärnor är alltid en fin vinterdekoration, men frågan är om vi inte ser fler detta år än någonsin tidigare. Har ni många stjärnor i år? är stjärnan den nya tomten måhända? 

 

 

 

Mina vackra pappersstjärnor har några år på nacken nu. Om man är pyssligt lagd så viker man sina egna. Det har inte jag gjort.

 

 

 Muffinsformar från Nicolas Vahé. 

 

 

En av årets favoriter – näverstjärnor från Ellos som sitter på listerna i köket. 

 

 

Böcker är också pynt.

 

 

Här har jag lagt in pappersstjärnor i en glaskupa.

 

 

Allt får så där lite extra skimmer när det hamnar bakom glas. 

 

 

Stjärna från Tine K.

 

 

 Det strålar en stjärna förunderligt blid, i öster på himlen hon står.

Hon lyst över världenes oro och strid i nära två tusende år.

När dagen blir mörk och när snön faller vit, 

då skrider hon närmre, då kommer hon hit,

och då vet man att snart är det jul.

 

signature

5 comments

  1. hej du fina (och grattis i efterskott på anna dagen).dina stjärnor är ljuvliga. jag älskar stjärnor !!!även min blogg är full av stardust idag … men i silver & guld.ha en strålande dag, u.

  2. Ja det finns verkligen ett stort utbud av stjärnor. Trevligt för det är vackert med stjärnor, men för barnens skull tycker jag det är viktigt att hållla kvar i tomtarna =).Hos oss fick barnen välja om de ville ha ljusstakar eller stjärnor i sina fönster i år och alla tre valde stakar, medans jag väljer stjärnor.

  3. lilla.u: Min dotter tackar och bockar för gratulationen – hon heter Anna 🙂 Himla fina stjärnor hos dig – armband tack!Mariette: Ja, lite så känns det, men en och annan hederlig tomte blir det också :Signerat Thea: Absolut! Ljusstakar på fönsterbrädorna och tomtar en masse i barnens rum – och en och annan på övriga ställen också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *