Det stora blå

 

 

Med min stora svaghet för vitt och blått porslin i bagaget, föll jag naturligtvis som en fura för IKEA:s nya porslin PROMENAD som presenterades förra veckan. När vi var på varuhuset här i Linköping i fredags i ett annat ärende, hade de redan hunnit packa upp porslinet som har officiell säljstart 1 februari. 

 

 

Illustrationerna av Malin åkerblom känns som en fullträff, såväl för stora och små med fantasin i behåll.

 

 

Favoriten är assietten med luftballongerna som stiger mot skyn tillsammans med fåglar. Finheter för 29 :- för skål och assiett och 39:- för fat och djup tallrik. Skynda fynda när hyllorna så småningom fylls upp!

 

 

9 comments

  1. De är väldigt vackra, nästan för vackra och personliga för att vara ett IKEA-porslin … om du förstår hur jag menar.Fåglarna och luftballongerna, så vackra! Ha en fin dag, Ulrika

  2. Jag föll verkligen också helt – så himla fint! Köpte assietter och skålar igår men behöver restenOckså känner jag! Fina bilder också.

  3. Nej, men oj så fint! Ja, det är väl inte för inte som de stora fina serviserna ofta är just i blått i kombination med vitt eller en annan blå nyans som musselmalet, ostindia och mon amin (som står inne i farmors skåp och endast åker fram vid särskilda tillfällen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.