Fredagssvepet: Vecka 3/2013

Vinterkylan och snön är tillbaka med besked. Världen känns lite ljusare – och för all del aningen kallare igen. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Fina handstickade vinteraccessoarer från Deelicious.

Vackraste vinterpysslet bjuder Maria/Berså på. I med vatten i gamla kakformar och få magiskt fina små prydnader att hänga upp ute. Så enkelt så att kanske till och med jag ger det en chans :).

Det finns så många fina bloggar därute. En av mina nyare favoriter är Så fint jag vill.

Fin styling av klassiska armband från Littmarck.

Sverigepremiär för Les Miserables som fick många Oscarsnomineringar i veckan.

String stylat av Lotta Agaton. Artdirector: Magnus Ingerstedt. Fotograf: Marcus Lawett.

Mr Perswalls nya kollektion heter Nostalgic. Se även denna blomstersymfoni.

Fredagsmusik.

Ylva Skarp premiärvisar en ny kalender på Formex. Den ser himla fin ut av glimtarna ovan.

Raven av One Must Dash/Moltaz Designshop. Tankarna går osökt till trailern för Game Of Thrones tredje säsong. Jag har plöjt ettan och tvåan på HBO Nordic. Trodde inte alls att det var något för mig, men det var det. Skoj att bli överraskad. Förresten – missa inte Big C som börjat rulla igen på SVT på den udda tiden 22.50. Finns även på SVT Play.

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

signature

6 comments

  1. Tack för vintrigt svep! Idag är det en solig vit vinterdag i Stockholm. Om alla dagar mellan november till februari vore som idag skulle vintern vara mer uthärdlig!Trevlig helg!

  2. Å så fint! Att frysa is i vackra formar känns livsbejakande och helt rätt! Var tid har sin fägring och sina nöjen liksom…Svepets färgskala träffar mig direkt där jag sitter insvept i fårskinn och ull. Ha en vacker vinterhelg!//Sara

  3. Ja, visst är Game of Thrones en överraskning! Väntar också på nästa säsong… Annars är Dexter och Californication mina favoriter. "Karen" i Californication är en stilfavorit, alltid snygg, bohemisk och rockig, cool och sofistikerad på samma gång – inspirerande!// Hanna

  4. Jag får min dos av fredagssvep i dag i stället…har haft så fullt upp att jag inte haft tid att kika in här! Men nu så…och som vanligt älskar jag svepet! Och blir förvånad över att jag själv är med…stort tack!! Nästan så jag rodnar lite…fast med ett leende på läpparna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *