Fabriken: Krispigt vintervitt

 

 

 

Det blir alltid detsamma i januari. Efter julens överflöd längtar man efter något annat. Det får gärna vara lite tomt och lite tillfälligt på sina ställen hemmavid. I väntan på något annat. För mig är det framförallt ljuset. Med snön kom det vintervita tillbaka. Det tackar jag för. Och firar in med ett knippe körsbärskvistar. De små vita blommorna håller på att slå ut. Sådant tycker jag mycket om. Så här i mitten av januari.

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

12 comments

  1. Så vackert! Den vasen från ST tillsammans med körsbärskvistar och värmeljusstakarna, verkligen harmoni! Är det Skultuna de små vita, med guldinsida? Alltid lika fint här, kram Victoria

  2. Tack för en jättefin blogg! Undrar vart soffbordet på bilden ovan kommer ifrån? Har letat soffbord i ett halvår, jättesvårt tycker jag. Har du några tips? Har liknande stil hemma som du… Tack och hej!

  3. Lina och Johanna: Tusen tack! Jag sträcker på mig ordentligt :)Linda: Tack! Vad roligt att du gillar! Vi har ett soffbord som inköptes på R.O.O.M för typ tretton år sedan. Det kommer från deras egna möbelserie i ek som de hade då. Still going strong! har du tittat på IKEA:s Stockholmsserie? Jag gillar bland annat detta: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103794/ Jag har sidobordet i samma serie. Nu är det visserligen fyrkantigt och inte runt, men fint är det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *