Fredagssvepet vecka 4/2013

Vi har den sista helgen i januari framför oss. Innan dess – håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Vanessa Paradis är omslagsflicka för H&M:S Consciouskollektion som kommer i vår. Vackra bilder och kampanjfilm med skir vårstämning.

Nu kan man äntligen se & Other Stories lookbook. Det har talats om H&M:s nya satsning länge nu. Accessoarerna väcker nyfikenhet och en del kläder ser ut att vara fina de med. Jag gillar bland annat denna hallonrosa karamell till klänning. Via Damernas värld.

Couturevisningarna pågår i Paris denna vecka. Chanel avslutade med två vackra brudar. Bild via 20 Kvadrat.

Petra Marklunds nya video till Sanningen har kommit i dagarna. Pressbild: Anna Ledin Wiren.

Fredagens favorit inom bloggosfären är Annixen. Jag tycker alltid om mixen som man får där. I går var det Ordning och Reda. Vackert.

Toast. Alltid så fint.

Filippa K:s stora Stockholmsvåning är till salu, vilket spred sig som en löpeld i går. Tittgodis är det. Via Husligheter.

Fina miljöer i af swedalas nya katalog som bland annat innehåller porslin. Fotograf: Patrik Hagborg via Tant Johanna.

Vårig kruka från Svenskt Tenn.

Om man vill ha lite mer vår rekommenderas ett besök hos IKEA Livet Hemma där mitt jobb Vårlängtan finns publicerat i dag. Väl mött!

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

signature

16 comments

  1. Nu har jag att göra den kommande halvtimmen, så mycket bra material. Här ska klickas vidare. Igår hade jag problem att kommentera här hela dagen. Sidan låste sig varje gång jag försökte. Hoppas att problemet låg lokalt hos mig. Tack för ett fint inlägg i går och ha en fin helg.

  2. Jag fölger många bloggar Weronica, några kommer till och andra faller bort med tiden. Men det finns en som jag har följt nu i jag vet inte hur många år. Som håller en jämn flow, som har sin egen stil, som fortsätter och insperera år efter år… och det är du!Tack Weronica.

  3. Hurra för dina fredagssvep! 🙂 Idag var det en alldeles särskilt bra mix… och tips… och känsla. Jag önskar dig och familjen en riktigt fin helg! Tack!

  4. Vackert fredagssvep!Men visst har väl januari gått i rakertfart! Tror februari kommer gå lika snabbt, och vips så är det vår :-)Fin helg!

  5. Jag såg och läste ditt inlägg på Livet Hemma imorse, fantastiskt fint. Älskar vår bårblommor!…och vad otroligt glad jag blir som blir omnämnd i ditt fredagssvep, tack snälla du!Ha en riktigt fin helg!

  6. Stort tack för alla era fina kommentarer både om svep och IKEA-jobb – det värmer!Johanna: Tack snälla du. Du gör mig glad!

  7. Skön blogg du har:) har ni twitter att följa med??Om du gillar inredning kan ni kolla in min blogg:)Ha en kanondagLOVE Maria från inredningsvis.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *