Fabriken: Ordning & reda

 

Ordning och reda. Nästan så jag tänkte skolka från Fabriken i dag. Jag är en periodare när det gäller temat. Ibland får jag för mig att jag skall bli värsta proffset inom genren – tänk Granit gone overload med förvaring överallt – och ibland röjer jag runt och organiserar. När jag väl har gjort det tänker jag – pust så skönt – och nu skall det alltid vara så här. Om vi bara gör si och så, så kommer ordningen att bestå. Men vi kommer alltid tillbaka till ungefär samma läge. Det är nog bara att inse att jag är lite av högarnas moder. Och ibland trivs jag så. Mitt vårryck har inte kommit ännu. När allt det vintermysiga röjs bort till förmån för det tomma och släta. Så jag tar inte till någon falsk marknadsföring här med att visa upp ett välorganiserat hörn. Våra röror får ligga till sig lite till :).

 

 

Jag ägnar mig istället fullt ut åt att göra en mental upprustning. Jag har min Parisian Chic som en riktig egobok där jag bara kör mina grejer. Inga tandläkartider eller påminnelse om skolpackning, utan bara instuckna kort, en lapp från Byredo om parfymen jag skall köpa, en nedräkning till vår Kretaresa i sommar, anteckningar om hur jädra duktig jag är och vad jag har blivit glad av – typ. Sedan kompletterar jag med alla mina anteckningsböcker där allt möjligt tecknas ner. Användbart eller inte, vet jag inte. Men kanske lite ordning och reda i tankarna. Och jo – jag har börjat organisera mina Spotify-listor med themesongs för olika tillfällen. Ungefär så ligger till hos mig. För tillfället.

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

8 comments

  1. Hej WeronicaVill bara fråga dig var du har köpt mobilfodralet som du har på bilden?? Otroligt fint tycke jagHa en fin dagKarin i Stenungsund

  2. Får man ta del av dina Spotifylistor??? Du har ju alltid sååå bra musiktips!! Får man bloggönska ett inlägg om boktips förresten. Samma lika där, du har alltid toppentips!// Agnes

  3. Vart har du hämtat skärmsläckren som din iphone har , ser ut som den visar klockslaget? Tack på för hand!/Hanna

  4. Agnes: Kul att du tycker det! Det kommer mer musiktips framöver och även böcker – kanske kan göra någon blogg-Spotifylista.Hanna: Sök på Flip clock i appstore så kommer det upp massor av olika. Jag installerade en gratisvariant, men vete sjutton om jag kommer att använda den så mycket. Fin på bild i alla fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *