Fredagssvepet vecka 5/2013

Bye bye, januari! Hello februari! Håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Veckans bloggfavorit är Do you fancy this som drivs av två systrar, Kajsa och Hanna. Kajsa är även med i Folkets IKEA-katalog som kom igår. Heja er!

Av olika anledningar en stor fröjd att vända blad denna gång. Fina, fina från Team Hawaii.

Swedish Hasbeens vår- och sommarkollektion är på gång. Det är trettiotalsinspirerat med hyllande av äventyret i form av ikoner som Karin Blixten och Amelia Earhart. Fint.

Kajsa Cramer är en av mina favoritkeramiker. Jag har lyckan att äga några av hennes skira skapelser. I veckan visade La Maison d´Anna G bilder från Cramers studio. Så vackra bilder.

IKEA visade upp sin nya Stockholmskollektion i går. Det verkar finnas godbitar när man ser bilder via Hus & Hem. På bloggen visas även nyheter som kommer i april. Fin spegel ovan och skåpet FABRIKöR kommer garanterat att bli en storsäljare.

I morgon drar Melodifestivalen igång. Efteråt vankas brittiskt kostymdrama om grundaren av Selfridges varuhus i London. Absolut något jag kommer titta på.

Om jag blir frestad av dessa små kryddpinnar i koppar av by Mile? Oh yes.

Fredagsdisco!

Korallig basic bomullströja som snart kommer till Lindex.

GRR från H&M Homes barnkollektion.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

17 comments

  1. Fint svep – you know I LOVE it!Jag "instade" just om att jag tror att bilden på skåpet Fabrikör kommer att snurra runt i cyberrymben en hel del! Trevlig helg!

  2. Hoppar gärna över Melodifestivalen men kommer definitivt att sitta bänkad framför Selfridges. Misstänker att längtan till London kommer öka… Trevlig helg!

  3. Vad roligt att ni hittat mitt och Bodils rep från Kajsas studio. Vi gjorde det för Göteborgs Posten förra året och Kajsa köpte loss bilderna 🙂

  4. Vilket fint svep med många vidare-klickningar för min del. Mitt i prick denna dag. Jag imponeras alltid över din kreativitet med särkilt under dessa sjuktider. Hoppas du mår bättre och får en fin helg.//Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *