Fabriken: Moodboard för Januari

 

 

Moodboards. Jag älskar dem. Och hade högt flygande planer för mitt bidrag till Fabriken i dag. Men så blev det en regnig grå okry dag. Var tvungen att lätta lite på det kreativa trycket i alla fall.

 

Lite sådär tänkte jag. För mig börjar det ofta med orden. Jag vill uttrycka en känsla. Orden ovan har jag haft som Mood för mitt Moodboard.

 

 

Självspegling. Reflektioner. Tomma lådor. Tankar.

 

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema. 

signature

19 comments

  1. Vackert!Blev konfunderad när jag inte fick upp dig på Bloglovin – kollade, och så finns du inte kvar på min lista. Får inte heller upp dig om jag söker – undrar om det är mitt konto eller nåt generellt….

  2. För att ha lättat på det "kreativa-trycket" så tycker jag du levererar fantastiskt!! Skriver som många ovan – du kan verkligen förmedla känsla, både i ord och bild.Krya!

  3. Härliga bilder – man blir så lugn på något sätt… Förresten, din blog har försvunnit ur min Bloglovin lista och nu hittar jag inte bloggen där överhuvudtaget – kan man inte följa dig där längre? Trodde ett ögonblick att du hade stängt ner den, så det var härligt att komma in här och se att du hade uppdaterat! 🙂

  4. Vilken fin moodboard du gjort! Tycker verkligen du lyckats fånga härliga januari på ett kreativt sätt!Ha en skön avlsutning på veckan!

  5. Så fantastiskt fint – som vanligt! Tänk om det blev så fint när en annan "lättade lite på sitt kreativa tryck". Du lyckas alltid så bra!Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *