Zebra

 

 

Det ljuvt rosa är snart ett minne blott i Annas rum. Snart ska väggarna bli vita. Och den otåliga elvaåringen med ett tålamod som är icke existerande för tillfället, kan knappt vänta. Tills dess har vi piffat med lite djurmönster. Djur syns överallt nu i vår. Zebran har blivit en värdig konkurrent till leoparden. Dessutom har min elefantkudde fått fötter till denna soffa istället. Hmm. 

 

Zebratavla från IKEA samt kuddar från H&M Home, där man även hittar ljuslyktorna som syns på bordet.

 

 

Se bra.

🙂

 

signature

10 comments

  1. Vilket fint tjej-rum… snyggt!Jag undrar var de smala vita skåpen kommer ifrån som är till vänster på ena bilden? Är det IKEA?Johanna

  2. Vi håller just nu på och planerar för A’s nya rum. Det ska också bli vitt men så vill hon ha en vägg med svarta stora prickar. Gulp tänkte jag först. Men börjar nu att vänja mig vid tanken. De börjar bli stora tjejerna 🙂

  3. Sofia: Ja, ack vad de växer fort! Och nu kommer inte minsta kudde innanför dörren utan godkännande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *