Gröna snören

 

 

 

Förra året fick min käre make mycket cred för det fina hjärtat som jag fick då. Och jodå, visst är han världens bäste. Men någon romantiker? Nja. Han svarar definitivt bäst mot riktade önskningar från min sida. Om jag klagar? Nix. Inte ett dugg. Jag önskar mig nästan uteslutande något från Strandvägen. Det brukar vara listor med stående inslag av typen "någon gång". Till denna hjärtliga dag har jag därför mina aningar om vad som ligger i det där paketet. Och jag kommer att bli alldeles väldigt glad. 

Happy Valentin till er alla!

signature

13 comments

  1. Fin 14/2 önskar jag dig! Och igen, idag känns som en sån där dag att uttytrycka kärlek. Så massvis med blogg-love till dig. Din blogg är år efter år en av mina säkra kort. En solklart favorit. Du visar väl innehållet också, kan det vara en sån där som man släcker ljus med….?

  2. Anneli: Sicka män vi har 🙂 Detsamma!Anna: Åh, tack snälla! Love right back! Något med ljus ja.Sandra: Eller hur :)?! Alligator har jag redan lyckan att äga. Detta är något annat! Detsamma! KramNilla: Tack snälla! En fin hjärtedag till dig med! Kram

  3. ooh härligt! själv fick jag nöja mig med att min lilla ville byta ut mig imorse, hon älskade alla andra mer än mig. den andra svarade att hon kanske inte menade vartenda ord, men ändå. glad alla hjärtans! kram mini

  4. Kajsa: Jodå, jag putsar ibland, speciellt underlägg och andra mässingsgrejer, men vissa saker kan jag tycka blir ännu finare med lite patina. Allt behöver inte glänsa för fullt tycker jag. Men nu har jag en ny skinande bredvid, så kanske Knuten får sig en omgång framöver. Vinterdammet skall bort i alla fall 🙂

  5. Vilken tur du har som har en man som har vägarna förbi Svenskt tenn ite då och då! Här är det inte så så jag får allt drömma och ev. shopa på nätet, men nästa gång jag kommer till Sthlm ska jag besöka butiken. Men nu måste du nog snart visa upp vad du fick, jag är SÅ nyfiken :)Ha en fortsatt fin kärleksdag!

  6. Linda: Vi handlar en hel del från webben också. Fantastiskt att utbudet finns tillgängligt på det sättet. Det trista är väl att de har en fraktavgift oavsett hur lite man beställer, så man får liksom samla sig lite och beställa lite på en gång. Och du måste absolut ta dig dit. Ett mecka för en inredningsintresserad! Det var något glänsande i – med tre kulor. Så fint så att man nästan svimmade 🙂 Fin helg!

  7. Berså: Det är väl lite så 🙂 Och Bersås prassliga aprikosa papper som jag fortfarande sparar på och använder till små projekt! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *