Tips: House of Cards

 

När Anna sparade ihop till en iPad tyckte jag nog mest att det var en onödig lyxprodukt som man mycket väl kunde ersätta med en bärbar dator. Inte kunde jag tro att jag ett halvår senare i princip skulle ha bytt ut TV-skärmen mot att se serier på den lilla plattan istället. Det går undan med teknik ibland. Min senaste passion är uppskrivna House of Cards som gjorts som orginalserie för streamingtjänsten Netflix. Senast var det DN som i fredags rubriksatte med “Machiavellisk duo skapar tv-historia”. Jag är nu inne i halva första säsongen och jag kan bara hålla med om lovorden. Det här är välgjort, intressant och med nukänsla. Man får sin beskärda del av tekniska prylar med ett äpple på, då reklamen förmodligen ersatts av en del produktplacering, men det får man ta. Rekommenderas varmt!

Och sällan har väl en powerkvinna varit så snygg som Robin Wright här. Jag gillar hennes korta frisyr och garderoben med idel pärlor inom genren skarpt väldressat. Well done!

signature

6 comments

  1. Ifrån sjuksängen signade jag upp mig på en månads gratis Netflix. Har ingen iPad men lyckades få in Netflix på ps3. Så nu ligger jag och kollar på det på TVn 😉

  2. Ja det e verkligen en superserie! Kan tipsa om att köpa en sladd till datorn alt som vi nu precis köpt, en Apple tv. Då kan du sladdlöst se rakt in på TVn via paddan. Det bästa!!! Kramkram

  3. Åh, vad kul att du tar upp detta. Jag och maken har senaste veckan helt uppslukats av serien.Så fort barnen somnat har vi kurat upp oss och gottat oss. Igår såg vi sista avsnittet och maken blev helt tokig. Han ville verkligen få ett avslut. Han nämnde det igen i morse… Kevin Spacey var så bra, och så obehaglig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *