Lördagsfeeling

 

 

 

Oddsen för att jag skulle stå emot denna vårpralin till bricka var – tja icke existerande. Så fin!

 

Sportlovslördag i dag med bowling och Chinarestaurang. Trivsamt. Två filmer har jag fått mig till livs i veckan också. Beautiful Creatures och Röjar Ralf. även om jag helt klart föredrog den förstnämnda, så var den tecknade lite skoj också med sina TV-spelsreferenser. Så fick jag lite bärhjälp med den där mattan som jag tittat på åhléns i evigheter. I morgon skall vi städa hela huset – så himla oskoj – och då ska den på. Nu av med plasten runt tulpanerna och sedan siktar vi mot Mello i sedvanlig ordning. Sista helgen i februari nu. Nästa vecka stavar vi mars. Härligt! Fin kväll! 

signature

7 comments

  1. När jag var inne i stan i förmiddags funderade jag på att gå in på Tennet för att spana in vårnyheterna. Tyvärr fanns inte alls nån ork att hasa mig ner metrarna till Strandvägen- penicillindrogad som jag är ;-( ;-(Ha en fin lördagskväll Weronica!

  2. Karin: Aj, aj. Icke roligt att vara sjuk 🙁 Stackare! Hoppas att du snart känner dig bättre. Jag är ju alldeles för långt från Strandvägen typ jämt – tur att det finns nätshopping! Jag shoppade tillsammans med min mor så vi kunde dela på den saftiga frakten. En bricka och ett guldfiskunderlägg till mig. Min mamma slog till på den där nya lilla bedårande elefantväskan. Detsamma, Karin! Ha en fin kväll!

  3. Men åh – då tog ni ju hem i princip alla vårnyheterna 😉 Spännande med den lilla väskan!Vad synd att frakten är dyr!

  4. Tjustigt värre med rosa elefantbricka, har helt missat tennets vårnyheter, får nog ta en titt idag. Precis som du bor jag alldeles för långt ifrån den verkliga butiken så jag är också hänvisad till nätvarianten och dyra frakter. Får väl kolla runt och se om någon vill dela frakt med mig 😉

  5. Victoria: Det känns lite mastigt med en enhetsfrakt när man vill handla några smågrejer, men jag är glad över att möjligheten numera finns. Det känns fint att fira våren med små rosa elefanter 🙂 Fin söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *