Färg

 

 

 

Denna kräm, Loreals bidrag till BB, kvalar in under kategorin rabattcheck tillika bonuscheck på H&M, läst himla bra grejer om den och vill testa. Jag är en trogen användare av Dermalogicas Sheer Tint och är sugen på att prova deras nya krämer i den serien. Men för nu tar vi Loreal. Och jag gillar den. Vete sjutton om jag tror så himla mycket på det där med fem krämer i en. Krämen är t ex lite speciell att applicera då den är tunnflytande vit med små korn i – det gäller att inte överdosera. Men väl på plats – ett riktigt bra budgetköp som jag trivs med så här långt.

 

 

Jag frossar i färg nu. även om vi har ganska mycket snö kvar här, så känns det som om vårsolen kickade igång så där på riktigt i söndags. Om man står och pressar mitt i solen vid garageväggen så får man riktig feeling dessa dagar. Och det är ljust så mycket längre. Ack så man behöver det.

9 comments

  1. Solen och ljuset är mer än välkommen! Det är först nu man inser sicken grå vinter vi haft. Underbara bilder som vanligt, orange och rosa är min favoritkombo nr1! 🙂

  2. Härlig färgprakt! Nog längtar man efter färg nu!Lustigt, jag googlade just på BB krämer idag – är också sugen på att testa. Har också läst gott om just Loreals.

  3. Håller med om att det där med BB? Även solskyddsfaktor kan omöjligt vara fullgott skydd då man absolut inte får lägga på för mycket. Men jag har också fastnat för just L’oreals efter att testat runt en del. jag gillar den matta känslan. Diors variant är bra, fast finns bara i en nyans som passar just min hy bättre på sommarhalvåret.

  4. Cecilia: Omväxling förnöjer – eller något i den stilen 🙂 KramKarin: Visst är det väl så! Man lapar i sig villigt av båda!Ida: Ja, det har varit så grått denna gång. Solen ger ack så välbehövlig energi. Även jag är svag för orange och rosa – knalligt och snyggt!Mrs b: Som sagt – gillar denna. Och färg – ja tack!Anna: Nja som sagt. Men är man medveten om detta nja så gillar jag mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.