Realisationsskörd

 

 

 

Nej, bokrean är inte vad den en gång var. I år har jag inte ens fått några kataloger i reklamen. Det mesta verkar hända på nätet. Det var annat på den tiden då vissa bokhandlare tog emot handskrivna listor med reservationer. Nu är allt mer tillgängligt. Jag har uteslutande handlat på nätet denna gång. Det är inte samma sak att sitta och scanna genom sida efter sida som att bläddra i en katalog och sätta kryss. Man tappar intresset efter ett tag tycker jag. Några godbitar identifierade jag dock även denna gång tillsammans ett par trädgårdsböcker. Har ni hittat något skoj?

signature

3 comments

  1. För min del blev det endast mat/kokböcker, bla Hannus sommarkalas och Om jag var din hemmafru. Saknar också den där härliga känslan när man satt och kryssade och fyllde i en lista och sedan hämtade ut sin påse hos bokhandlaren. Those were the days! Bilden av mode har jag haft några år, kan ju inte annat än att gilla Lewenhauptarnas jobb i vanlig ordning.

  2. Victoria: Visst kan man sakna den där riktiga bokfesten som var en gång i tiden! Fina kokböcker du köpt. Jag har dem båda och tycker mycket om dem. Modeboken har varit en sådan där – någon gång. Och nu var det dags. Köpincitament kallas det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *