Söndagsbilden vecka 9/2013

 

 

 

Några av helgens favoriter. Vinterstudion på televisionen, solen,  färgstarka blommor och Renée Voltaires Mandelsmör. Under storhandling på Ica Maxi dras jag till hyllan med Votaires alla färgstarka produkter. Bananchipsen var goda, men för starkt kryddade för min smak. Mandelsmöret däremot. Mmmmmm. Jag tog i några klickar i helgens blodapelsiner (fann ekologiska som var så himla goda) tillsammans med kokoschips. Smask, smask! Hoppas att ni haft en fin helg!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild. 

signature

5 comments

  1. Ja, helt klart spännande! Har ännu inte prövat kokoschipsen. Så de kanske måste bli storhandling(av R v produkter) imorgon, hoppas utbudet här i Östersund är lika stort!Förresten, fruktansvärt Fint fredagssvep- Som alltid!Kram!/A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *