Fredagssvepet vecka 9/2013

 

I dag har vi den första dagen i den första vårmånaden. Mars – varmt välkommen! Håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Team Hawaii.

 

Favorit i repris som jag visar varje år. Reklamkampanj från Burberry SS/2006. älskar den fortfarande.

 

H&M fortsätter att satsa på sina så kallade Premiumprodukter med riktiga material. Heja, heja!

 

 

Finaste vimplarna från Mokkasin. 

Nu börjar suget komma efter vackra saker till trädgårdslivet. Sax med handtag i rotting – check. 

 

 

Skultuna fortsätter att arbeta med namnkunniga designers. Senast i raden är Monica Förster som gjort krukor

 

 

 

Den utställningen jag helst vill se i vår är Moderna Museets med Hilma af Klint. Historien om kvinnan som dolde sina konstverk för att hon inte ansåg att världen var redo är en skatt i sig. Och tavlorna är magnifika.

 

 

En riktig coffetablebok på rean. Finaste omslaget. 

 

 

Lyktor med orientalisk touch av olika slag syns överallt i vår. Här en variant från Indiska. 

T för te/House Doctor/Lilla Villa Vita.

En riktig vårhit. 

 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

 

11 comments

  1. Tack det samma!! Som alltid prickar du in godbitar som jag redan sucktar efter eller som jag inbland inte visste att det fanns 🙂 Dion blogg är ögongodis! Trevlig helg 🙂

  2. Du har blivit en stor del av fredagsfeelingen. :)kan inte låta bli och smyga in här och kolla om fredagssvepet kommit upp. Lyckan är gjord när så är fallet. Inspirerande på många sätt, hussjuk som jag är samlar jag idéer till vårt framtida hus. Kram på dig och Tack Weronica för att du bloggar !! Trevlig helg på er alla.

  3. Hilma ja, det skulle jag vilja ha möjlighet att se, hennes före-sin-tid-verk. Om det bara inte var så långt till den stora staden… :)Men jag kan tipsa alla oss som bor på Sveriges framsida, ähum, att Helene Schjerfbeck-utställningen kommer till Götebogs konstmuseum nu i mitten på mars. Jippie!Och den där fina Burberry-reklamen ja. Kommer inte ihåg om jag har frågat det här redan något föregående år… Men är det skådisen Rachel Weisz på bilderna? Såg en lite mysko film med henne för ett tag sedan – The deep blue sea – som byggde på en pjäs. Tung sak, se den inte, höll jag på att skriva, i alla fall inte om du vill ha en skön och lättsam helg! /helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.