Wake up

 

 

 

Man har ju sina snyggdagar. När man rätar på ryggen och tycker att jo, extra fin i dag. Vi satt i utbyggnaden i solen i går, Henrik och jag med hans engelskaläxa. Sedan rynkade han ögonbrynen lite. Mamma, du har ju mustasch. Ridå. Vi blev en flamshög där i fåtöljen. Tänk så tokigt med små vita valrosshår på sidan av läppen. På en mamma. Fab and 40. Med pincett. Häpp :)! 

 

 

Matrummet har fått ett litet blomsterbord som flyttat ut från arbetsrummet. 

signature

6 comments

  1. Underbara barn. Ärliga som få. Ett barn frågade mig d samma när jag jobbade som lärarvikarie.Varför har du mustasc. Skillnaden är ju den att jag va 20 he he. Fin kväll önskar Pållan

  2. Ha ha ha, underbart! Jag upptäckte samma sak själv i ett provrum med lite väl skarp belysning ha ha! Fina, våriga bilder förresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *