Dags för förnyelse

 

 

 

Jag är nog inte ensam om att känna att det är dags för förnyelse i garderoben just nu. även om det är isande vindar utanför, så är det snart dags för varmare tider. Det har varit en lång och mörk vinter. Därför längtar jag alldeles extra detta år. Någon form av kavaj skall det bli som kläs ner med basic jeans och vit topp tillsammans med klassiker som andas lite Casual Chanel. Precis så här vill jag se ut i vår när jag går runt i mitt doftmoln av La Tulipe :).

Kavaj och jeans/H&M, topp/Lindex, skor Vagabond/Nilsons, väska/Palmgrens och halsband/Lite Kalabalik. 

signature

12 comments

  1. Samma här, jag längtar efter våren och värmen. Kikar runt på resor till värmen och tror jag har hittat en, längtar.Så snygga kläder, måste själv gå ner några kilo märkte jag idag i provhytten. Hatar dessa speglar:(Kram

  2. Man får sådan lust till att shopa nytt både till sig själv och till hemmet när solen skiner. Livsandarna vaknar så sakterliga. Fina kläder du valt ut, jag tror jag ska ta svängen förbi o kika på den jackan/kavajen.Ha det gott! Själv är jag sjuk o har sovit för mycket idag så jag sitter här och nattugglar.. :S

  3. Ohlala, jag gillar dina klädcollage! Skorna testade jag i helgen, tyvärr gjorde sig inte mina bleka fötter mot den beiga färgen. Buhu!

  4. Anna: Ja, det är en riktig klassiker som jag ser fram emot att använda nu i vår!Victoria: Klassisk och stilren – det är nog ja det ja :)Petra: Jag har klickat hem den från H&M med en rabattkod. Hoppas att den är lika fin i verkligheten!Anette: Åh, så roligt med solresa! Vi är också på väg i sommar. Provhytter är inte alltid världens roligaste ställe att vara på nej. Hoppas att du finner några nya fina kläder framöver. KramLinda: Men visst är det väl så! Allt vaknar liksom till liv igen. Hoppas du kryar på dig snart!Karin: Tackar! Och just den där aspekten kommer jag sannerligen att ignorera när jag skall testa skorna 😉 Blekfis numero ett!Mrs b: Ja, nu får väl vintern ändå ge sig snart! Vår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *