Påsken närmar sig

 

 

 

Påsken närmar sig. Snart har vi endast två veckor till Skärtorsdagen. Hittills har jag gått förbi hinkarna med färgglada fjädrar på torget, men till helgen är det nog dags att ta in lite. även om jag för tillfället köper många färgstarka blommor, så finns alltid det vita med på ett hörn. För tillfället njuter jag av dessa papegojtulpaner.

 

 

Man behöver inte använda fjädrar endast till riset. Mitt modesta påskpynt har här inletts med fasanfjädrar från Panduro i vaser. Några kvistar björkris bär upp ett kopparhänge från Inreda Utreda. Det kommer bli vackert tillsammans med såväl glasdroppar som fjädrar framöver.

 

 

Du kära påsk – varmt välkommen!

 

Fotografi: Weronica/En mammas dag

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *