Må bra: Mot målet

 

 

 

Det var väl inte så här det skulle vara riktigt. Den där måndagen i vecka tretton då det är den tjugosjunde mars på onsdagen. Då jag detoxat i tolv veckor. (För er som undrat om detta. Så här skrev jag på Instagram i går: "Jag detoxar genom att äta lowcarb och att utesluta socker. Upprinnelsen är att jag vill ta bort fokus från min smärta och att tänka på andra saker ett tag. Efter en genomgången livskris vill jag fokusera på mig själv igen genom att fatta medvetna hälsoval. Jag kan inte träna så mycket nu, utan har fokuserat på kosten för att medvetandegöra mig själv om hur jag äter och varför. Jag vill få in ett nytt tänkande kring mat och energi. För att tydliggöra detta har jag kört en 12-veckors "kur".) Jag hade mer tänkt mig ett triumferande jag, än denna urlakade trasa som sitter här nu. Men, men, vindarna skall vända. Denna trista sjukdomsperiod skall blekna och sedan står jag där och vevar med armarna i luften. Jag klarade det! I´m back :).

Älsk på de nya vykorten som Therese Sennerholt släpper i dag (beskuren bild – det är två till i setet). Mitt i prick i mitt liv just nu. 

signature

15 comments

  1. Weromica.Jag är så galet imponerad av dig som kämpar på och försöker få rätsida på det som verkar ha snurrat till sig! Heja! Din blogg är ju galet fin och om du inte sagt något skulle jag aldrig misstänka att du, som hela tiden gör så vackert omkring dig, mådde som du gör. HEJA, stort HEJA!Kramu.

  2. Ack denna vinter som håller oss och infektionerna i schack. Men tänk sen när våren kommer, och du står där i triumfens ögonblick. Då är allt glömt. Och tänk vad stark du varit hela vägen dit. Till målet. Heja dig och kram.

  3. Jag har också haft en slags livskris och håller så sakteliga på att ta mig ur den. Det känns skönt att veta att man inte är ensam om att krisa emellanåt och jag hittar alltid inspiration härinne hos dig.Varma kramar och heja dig!Victoria

  4. Bra jobbat! Jag tror att kosten påverkar oss mycket, precis som sömn, sol och motion. Jag är lite av en periodare när det gäller hälsosam livsstil, tyvärr. Faller tillbaka till ohälsosamt leverne ibland och då kan det vara hiskeligt svårt att vända. Men det är skönt när det håller i sig. Jag mår mycket bättre när jag äter sådant som kroppen verkligen vill ha och behöver, inte vad min hjärna försöker lura till sig.

  5. Å jag skickar en bunt med styrkekramar och hoppas att "krisen" snart är över.Jag tror det är av kriser vi utvecklas och tar oss framåt. Dessutom värmer ju solen som skönast på våren efter vinterns mörker..Alltså, för att uppskatta ljuset behöver vi mörker.Nog om "klokheter".Ta hand om dig. /A

  6. Birgitta: Så är det ju med shopping online. Oftast blir det bra, men ibland inte alls. Man får prova och känna hemma och fungerar det inte, då gär det inte det. Jag har ju såklart inte heller sett alla de produkter som jag tar med i mina collage, men inspirationen är fri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *