Tisdagsmusik

 

 

 

Där fick man på pälsen för att man gnällde över det förmodade påskvädret. Däckad i influensa. Andra omgången. Påsken – tja den förnam jag så där i utkanten denna gång. April! åh, vad vi skall ha skoj hoppas jag!

4 comments

  1. Krya på dig! Själv går vi in i vecka 3 med hosta, förkylning och ögoninflamation. // em

  2. Fy den där hemska flunsan. Förhoppningsvis har du gjort bort ditt "onda och sjuka" för i år. The best is yet to come?Snart står du med jord under naglarna och växter upp över öronen! Se det framför dig, så skickar jag en kryapådigkram!/A

  3. När jag tänker på Miss Li så går nästan alltid min nästa tanke till Lars Winnerbäck. Winnerbäck som jag inte har lyssnat så där jättejättemycket på egentligen, men han har skrivit en av de bästa texterna, låtarna, som jag vet.http://www.youtube.com/watch?v=h_MDgJo5zzcJag vet inte hur det är med dig, men den tröstar mig och får mig att uppskatta den berg-och dalbana som livet nog ändå bara måste få va. I pendlingen mellan förfärligt och bra.Krya på dig!/helena

  4. Emilie: Åh, stackare! Varmt krya på dig!Alex: Jamen precis så tänker jag. Sjutton vad jag skall glänsa sedan när detta är över 🙂 Tack snälla för fina ord!Helena: Tack snälla du! Lyssnar – mmmmm. Jag är ju en sådan där som pendlar – försöker jämna ut det hela lite grann 🙂 Men visst skiner solen lite extra, när man inte har sett den på ett tag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.