11 comments

  1. Glad påsk, hoppas ni får sköna dagar!Jag har försökt skicka en kommentar på förra inlägget tre ggr men nåt märkligt händer och det försvinner. Vill iaf säga att det var så himla i inspirerande och imponerande att läsa. Så bra gjort och jag blir jätte peppad att ta tag i min egen hälsa. Säkert bra mot migränen också tänker jag. Och så fin i spegeln du är!KramNanna

  2. Märker att jag inte tittat in aktivt på ett tag, det vill säga – jag har klickat för statistikens skull men inte tagit mig tid att titta. Har helt missat både Amelia och Detox! Så roligt med båda!Försökte prova en sorts detox, där jag ändå fick äta ganska mycket, som råris, ugnsrostade grönsaker och annat smaskens, men jag mådde så förfärligt dåligt av det att jag inte höll ut mer än fem dagar första gången, och två andra när jag försökte. Annars var det en tvåveckorskur. Och jag mår ju bra av det jag äter i vanliga fall, tycker jag, så incitamentet fanns där inte annat än att jag skulle tycka det var roligt att prova, och skönt att rensa ur kroppen lite. Så, grattis till allt för din del, men själv lägger jag allt sådant på hyllan ett bra tag framöver och siktar på Bosses Glassbar i sommar!

  3. Har lite dåligt samvete för att jag kommenterar så sporadiskt numera, jag hoppas på bättring på den punkten snart. Men jag läser allt och nickar och hummar och beundrar allt från din karaktär! till vackra foton på allt i din fina värld W. Så här kommer ett lite försenat glatt tillrop om en fortsatt fin påsk ifrån mig!/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *